Thuis

Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. certificaten
China Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het broodje dat van Xiamenbogong machines vormt is met goede kwaliteit, tot nu, de machines werkt meer dan 5 jaar, zijn wij zeer tevreden.

—— Daniel Arguelles

Bogong heeft vrij goede mechanische ingenieurs, ontwerpt de machines die onze specifieke vereisten, het gelukkige kopen overeenstemmen.

—— Khuram Aslum

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Xiamen Bogong I & E Co., Ltd.
Nr 1 Broodje die Machineworkshop vormen
Nr 2 Broodje die Machineworkshop vormen
Het Bureau van Bogongmachines

Nr 1 Broodje die Machineworkshop vormen

Deze staalfabriek is voor lay-out het speciale douanebroodje vormt machines en andere hulpmachines.

Nr 2 Broodje die Machineworkshop vormen

Nr 2 Broodje die machineworkshop voor lay-out gemeenschappelijk populair broodje vormen die machines vormen, Sommige tijden zullen wij gemeenschappelijk gebruikt ontwerp in voorraad uit elkaar plaatsen.

Het Bureau van Bogongmachines

De bouw van het de Machinesbureau van Xiamenbogong, parterre is ons broodje vormt de steekproeftoonzaal van het machineblad, is de eerste verdieping bureau voor het personeelswerk.

 • lopende band

  De Machines van Xiamenbogong zijn een zeer belangrijke professinalfabriek speciaal in productiesoorten die broodje machines vormen. wegens 80%-het personeelswerk in deze industrie meer dan tien jaar, kan Ons geheel het werkteam oplossingen voor elke soorten te weten komen die broodje ontwerpen sneller vormen. Onze bovengenoemde 80%-orden van overzee, kennen wij betere markt in soorten landen of streken, als de gebruiker om het even welke steun marketing in lokaal nodig heeft, kunnen wij sommige informations ook, maar behalve de privacy van de klant verspreiden. Wij hebben overvloed van kopers van Afrika en Azië.

  Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Ook, werken wij met Brazilië samen Geen één deurbedrijf in lokale oud, hebben wij soorten die de machines van de het blinddeur van de staalrol voor hun markt ontworpen, zelfs ander broodje van de staaldeur machinesmachines vormen.

   

   

  Vereis meer informatie die voor ander douanebroodje machines vormen, heet komen welkom bespreken.

   

 • OEM / ODM

  De Machines van Xiamenbogong zijn het broodje vormt machinefabriek in China, hebben wij zelf het bouwen van team en workshop, zodat zowel zijn OEM als ODM fijn voor ons.

 • R & D

  De het teamleider van R&D van Bogongmachines is onze directeur Chen Yufeng, heeft hij meer dan 20 jaar ervarings die in broodje de machinesindustrie vormen, is hij geinteresseerd in het onderzoeken op hoe te om de mooiere steekproeven van het metaalblad van douanebroodje te krijgen vormt machines.

   

  Wij hebben specical ontwerper voor het ontwerpen van broodje die machines vormen en ontwerper voor hydraulisch systeem, elektrische ingenieur voor PLC controlesysteem scheiden. zij werken als groep en communiceren vaak voor de productie van broodje vormt machines goede prestaties.

Contactgegevens
Xiamen Bogong I & E Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jamie

Tel.: +86 13799275314

Fax: 86-592-6385166

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)