Thuis

Xiamen Bogong I & E Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Met goed geloof die in broodje industriële machines vormen, zijn de Machines van Xiamen Bogong op inspanning voor soorten die broodje geweest machines vormen meer dan 10 jaar. Wij hebben zelf die team, het professionele team van de machine ajusting ingenieur ontwerpen om vóór verkoop en na verkoop te doen servie.

 

Het hoofdbroodje die van de Machines van Xiamenbogong Machines vormen: Het de muurbroodje van het metaaldak machine vormen, het broodje van de staaltegel machine vormen, het het dakwerkbroodje van de tribunenaad machine vormen, het dubbele niveaubroodje machine vormen, broodje van het staalpurlin van C/Z/U/het L-vormige machine vormen, de nagel en het spoor die rollen het vormen van machine, het broodje die van het vloerdek machine vormen, vangrailbroodje die machine vormen, downspout broodje die machine vormen, gootbroodje die machine, de machine van het de deurbroodje van het rolblind formng vormen, van het k-spanwijdte het broodje die boogdak machine, dak buigende machine, stapelaarmachine etc. vormen.

 

Het grootste deel van het personeelswerk in ons bedrijf hebben 10 jaar broodjes vormt machine industriële ervaring. Kies Bogong-Machines, kies betrouwbare partner in zich broodje vormen inudstry in de wereld!

 

China Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Machines van Xiamenbogong zijn opstelling in het jaar van 2011, onze ontwerpers geweest, zijn de verkoop en de mensen van de naverkoopdienst allen in rijke ervaring die in douanebroodje de machinesindustrie vormen, is ons bureau ook in fabriek, werken wij voor beter en snel mededeling samen.

 

Wij hebben rijke ervaring in soorten die de douanebroodje van het metaalblad machine, van bij het begin aan het jaar van 2019 vormen, hebben wij douane vervaardigd meer dan 5000 reeksensoorten die broodje machines voor gebruikers wereldwijd vormen. Welkom alle overzee klanten komen nieuwe geschiedenis met ons tot stand brengen samen, ons altijd laten het aantal zijn.

Xiamen Bogong I & E Co., Ltd.
Xiamen Bogong I & E Co., Ltd.
Xiamen Bogong I & E Co., Ltd.
Xiamen Bogong I & E Co., Ltd.
Xiamen Bogong I & E Co., Ltd.
Xiamen Bogong I & E Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Merken : Bogong

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 3 million-5 million

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Certificaten China Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Certificaten China Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Certificaten